logotype
  • Nieuwe collectie ABSOLUUT
  • Libelle

Hoofdmenu

Volg ons ...

Collectie kerst- en nieuwjaarskaartjes 2015-2016

november 26, 2015

ditzijnkaartjes.be presenteert trots een nieuwe collectie kerst- en nieuwjaarskaarten te personaliseren met een eigen foto.

Kerst- en nieuwjaarskaarten blinken – op zijn zachtst gezegd –  niet altijd uit in creativiteit en originaliteit. Niet voor niets worden er elk jaar wedstrijden zoals ‘de lelijkste kerstkaart’ georganiseerd. Een recente trend zijn de kaarten die gepersonaliseerd worden met een foto. Er is niet alleen de jaarlijkse confrontatie met lelijke kerstkaarten.  Ook het succes van onze creatieve communiekaarten – ook met foto –  heeft ons vorig jaar overtuigd om met ditzijnkaartjes.be onze eerste echte collectie kerst- en nieuwjaarskaarten te ontwerpen. Tijd voor een nieuwe stijl!

We presenteren je dus graag weer enkele bijzondere ontwerpen. Jouw kaartje zal gegarandeerd opvallen tussen de vele andere!

kerstkaartje Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto
©  ditzijnkaartjes.be 2009-2018  webdesign by Dots & Colors