logotype
  • NIEUW!!!
  • NIEUW!!!
  • Artemysia.be

Kostprijs SPECIALS

Onze ontwerpen komen super tot hun recht op de traditionele 300 gr. maco. Maar ook inzake druktechnieken, speciale papieren, afwerkingen, ... staat de tijd niet stil. Vroeger werden deze echter maar betaalbaar vanaf heel hoge oplages. Niet zo interessant dus voor kaartjes. Maar ook de prijzen evolueren de laatste jaren. Het moment dus om ook dit als mogelijkheid op te nemen voor onze kaartjes. Wil je van jou kaartjes iets extra speciaal maken, ontdek dan hier enkel fantastische technieken en wondermooie papieren.

Wel zijn er nog een aantal beperkingen. Om het overzichtelijk en betaalbaar te houden, hebben we ervoor gekozen ons te beperken tot 2 formaten (A6 en vierkant groot) en tot vaste aantallen. Om de kostprijs te kunnen vergelijken hebben we ook de prijs van de normale kaartjes erbij gezet.

 

AANTAL 50 75 100 150
NORMAAL € 90 € 120 € 130 € 150
CATEGORIE A € 110 € 120 € 140 € 160
CATEGORIE B € 120 € 130 € 150 € 170
CATEGORIE C € 150 € 160 € 170 € 180

 

 

 

 

 

Voor het formaat vierkant groot komt er nog € 10 bij.  Alle prijzen zijn inclusief BTW.

CATEGORIE A
- 400 gr. mat
- 300 gr. sulfaatkarton enkelzijdig mat of blinkend laminaat
- 260 gr. enkelzijdig fluo oranje

CATEGORIE B
- 400 gr. mat met dubbelzijdig mat of blinkend laminaat

CATEGORIE C
- 250 gr. Silverstar
- 300 gr. mat inktkleur goud
- 400 gr. mat met dubbelzijdig soft feel laminaat

UITLEG PAPIERSOORTEN EN AFWERKING

CATEGORIE A
400 gr. mat maco
Een gladde papiersoort met matte toplaag. Zelfde soort papier als het traditionele maar iets dikker.

300 gr. sulfaatkarton enkelzijdig mat of blinkend laminaat
Houtvrij enkelzijdig sulfaatkarton: een massieve kartonsoort met op de buitenzijde een laminaat. De binnenzijde is mat en iets ruwer en daardoor perfect beschrijfbaar. Denk hierbij aan de traditionele postkaart.

Een glanzende laminaat intensiveert de kleuren van de bedrukking en het bedrukte materiaal en laat ze helderder lijken. De matte laminaat verzacht de kleuren van de bedrukking. Een streling voor het oog.

260 gr. enkelzijdig fluo oranje
Een iets ruwer papier. Geeft heel mooie drukkleuren op de witte zijden. De andere zijde is fluo oranje. Die laten we onbedrukt of bedrukken we enkel met tekst.

CATEGORIE B
400 gr. mat met dubbelzijdig mat of blinkend laminaat
Een gladde papiersoort met matte toplaag. Zelfde soort papier als het traditionele maar iets dikker. 
Hier wordt de kaart aan beide zijden afgewerkt met een laminaat. Een glanzende laminaat intensiveert de kleuren van de bedrukking en het bedrukte materiaal en laat ze helderder lijken. De matte laminaat verzacht de kleuren van de bedrukking. Een streling voor het oog.

300 gr Ice silver metallic
Deze witte kartonsoort kenmerkt zich door een sprankelend oppervlak en een zilveren, lichtgevende glans aan beide zijden van de kaart.

CATEGORIE C
250 gr. Silverstar
Een papiersoort met een metallic-achtige, zilver-hoogglanzende achterkant (spiegel-look). Die laten we onbedrukt of bedrukken we enkel met tekst. De voorrkant is een witte, mat gestreken achterkant. Ideaal voor een foto op te drukken.

400 gr. mat met dubbelzijdig soft feel laminaat
Een gladde papiersoort met matte toplaag. Zelfde soort papier als het traditionele maar iets dikker.
Hier wordt de kaart aan dubbelzijdig afgewerkt met een exclusieve laminaat. De soft feel laminaat voelt zijdezacht en is bovendien ook een streling voor het oog. Het effect zijn zacht en diepe van kleuren. Je voelt en ziet hier het uitzonderlijke.

terug
©  ditzijnkaartjes.be 2009-2018  webdesign by Dots & Colors