ditzijnnieuwtjes - december 2014

 

 

ditzijnnieuwtjes ...

december 2014

logo
header
banner12-2014
 
 

Creatieve kerstkaarten ...

ditzijnkaartjes.be presenteert trots een nieuwe collectie kerst- en nieuwjaarskaarten te personaliseren met een eigen foto.

Kerst- en nieuwjaarskaarten blinken - op zijn zachtst gezegd -  niet altijd uit in creativiteit en originaliteit. Niet voor niets worden er elk jaar wedstrijden zoals ‘de lelijkste kerstkaart’ georganiseerd. Het succes vorig jaar - ondanks de beperkte keuze - heeft ons overtuigd om de kerstkaarten stevig uit te breiden.

De nieuwe collectie bestaat uit vijftien opvallende ontwerpen te personaliseren met je eigen foto. Maar dus in een nieuwe stijl. De kaartjes breken met de traditionele kerstbomen en -bollen en het overdadig gebruik van blinkend rood en goud. Stijlvol en strak, soms met felle kleurtjes, soms een vleugje retro of met een knipoog  …

Ben je op zoek naar een bijzonder en creatief kaartje? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw kaartje zal gegarandeerd opvallen tussen de vele andere!


Nieuwe prijzen kerstkaarten

kerstkaart3-vzVoor de fotokaarten hebben we volgende prijzen:
25 stuks = 50 euro - 50 stuks = 65 euro - 75 stuks = 85 euro
- +100 stuks = 1 euro per stuk

Wie liever een kaartje uit de collectie zonder foto heeft:
De postkaarten kosten € 0,5 per stuk en vanaf 50 stuks slecht € 0,4 per stuk. En de vierkante vouwkaarten heb je voor € 1,5 per stuk en vanaf 20 stuks voor € 1 per stuk.

Ook op pinterest

pinterestPinterest is een sociaalnetwerksite die fungeert als prikbord. De gebruiker kan over het hele web afbeeldingen pinnen en vervolgens op een van de aangemaakte "moodboards" plaatsen. We pinnen onze eigen kaartjes natuurlijk, maar daarnaast ook communiekledij, toffe woonideeën (moeten dringend onze zolder verbouwen) en veel ander leuks.

Volg ons  op pinterest.com/ditzijnkaartjes

Collectie communiekaarten 2015 ...

We hebben elk jaar onze collectie communie- en lentefeestkaartjes uitgebreid met nieuwe originele ontwerpen. Ook nu staan er heel wat op til ... maar misschien niet enkel met nieuwe ontwerpen ...

Ons grafisch bureau Dots & Colors al ontdekt?

logo-2014Naast ditzijnkaartjes.be doen we onder de noemer Dots & Colors nog heel wat ander grafisch werk: huisstijl, logo, flyers, affiches, belettering, textiel, banners, webdesign ...

Om dit alles nog beter te presenteren, hebben we een totaal nieuwe website. En al zeggen we het zelf: toch wel de moeite om eens te bezoeken!


 

 
Powered by AcyMailing