Privacy- en cookiebeleid

ditzijnkaartjes.be hecht veel belang aan de privacy van al zijn klanten. We houden ons aan de privacywetgeving over het verwerken van uw gegevens en over het veilig waarborgen hiervan.

We leggen je dan ook graag uit hoe we jouw persoonsgegevens verwerken en wat je rechten zijn als klant.
Iets niet duidelijk? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

 

1. Ons contacteren?

Ondernemingsnummer: BE0810 140 733
Adres: Guillaumestraat 23, 9220 Hamme, België

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.: 0486 74 16 97
Instagram: instagram.com/ditzijnkaartjes
Messenger: facebook.com/ditzijnkaartjes

 

2. Cookies

Wat zijn cookies?

Een cookie is een kleine stukje data dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en dat wordt opgeslagen op uw computer of mobiele toestel via uw browser.

Waarom cookies?


Wij gebruiken bepaalde cookies op onze website. De opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Sommige zijn essentieel voor een goede werking van de website, andere zorgen voor een betere gebruikservaring en sommige worden gebruikt voor analyse doeleinden.

Cookies op uw computer of mobiel toestel beheren of verwijderen?

Alle grote internet browsers bieden de optie om cookies te beheren. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Cookies via Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics als dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
De informatie die Google verzameld wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

 

3. Privacy

Welke gegevens slaan we op?

De informatie die we via de bestelformulieren en en het contactformulier hebben we nodig voor een correcte dienstverlening.
Wij bewaren enkel de gegevens die we écht nodig hebben voor een goede werking van ons bedrijf (versturen van bestelling, aanmaken betalingsverzoek, …) U kan, volledig kosteloos, vragen om uw gegevens te wissen.

Hoe beschermen we uw persoonsgegevens?

Hier de gegevens die we bijhouden even opgesomd:
2.1 Naam en voornaam
2.2 Adresgegevens
2.3 Telefoonnummer
2.4 Email adres
2.5 Gegevens uit contact- en bestelformulier:
2.6 Nieuwsbrief

Digitaal lokaal: 2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.5
Digitaal mailprogramma: 2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.5
Digitaal online boekhoudsoftware onfact.be: 2.1, 2.2, 2.4
Digitaal online bpost account (enkel bij verzending bestelling): 2.1, 2.2, 2.3 , 2.4
Digitaal online mailchimp (indien ingeschreven op nieuwsbrief): 2.1, 2.4

Je kan op elk moment uitschrijven, door te klikken op de link in de footer van onze mails. Voor informatie over onze privacyverklaring, kan je steeds onze website bezoeken.

We gebruiken Mailchimp als nieuwsbriefplatform. Hier vind je de privacyverklaring van Mailchimp.

 Wij beschermen uw persoonsgegevens tegen vernietiging, verlies, wijziging, ongeoorloofde openbaarmaking van of toegang tot persoonsgegevens die worden verzonden, opgeslagen of anderszins verwerkt: SSL for data transport. Verder proberen we ervoor te zorgen dat we uw persoonsgegevens accuraat en up-to-date houden. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om ons op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen in uw persoonsgegevens (zoals een wijziging van uw contactgegevens).

 

 

4. Social Media

ditzijnkaartjes.be maakt gebruik van verschillende sociale mediakanalen. Deze kanalen gebruiken we voor verschillende promotiedoeleinden. Op enkele van deze sites kunnen wij bepaalde persoonsgegevens bekijken.
Wij maken gebruik van de volgende social mediakanalen: Facebook, Twitter, Instagram. Deze gegevens slaat ditzijnkaartjes.be niet op en kunnen hier dus ook niet verantwoordelijk voor gesteld worden. U bepaalt zelf wat u deelt op social mediakanalen door uw privacy instellingen aan te passen. Bij het gebruik van social mediakanalen bent u gebonden aan de privacy policy van het gebruikte social media platform.

5. Jouw rechten

U heeft het recht:
op informatie en inzage van uw gegevens;
op verbetering van persoonsgegevens;
op verwijdering van uw persoonsgegevens (recht om vergeten te worden);
op beperking van de verwerking;
van bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
uw persoonsgegevens te verkrijgen in een gestructureerde, gangbare, en machine-leesbare vorm;
uw persoonsgegevens aan een andere verantwoordelijke (te doen) overdragen.

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer:
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.privacycommission.be
+32 (0)2 274.48.00

6. Up-to-date

Onze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden aangepast om up-to-date te blijven met de gewijzigde regelgeving. Wij adviseren u dan ook steeds om de meest recente versie op onze website te raadplegen.

Laatste update: 27/02/2019.